Η εταιρία


LOGO

Η ΜΠΟΥΡΕΛΙΑΣ – ΓΚΑΤΖΑΡΑΣ Ο.Ε. «ZEYXIS» που εδρεύει στο Βόλο, είναι μια επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο χώρο της πληροφορικής και των επικοινωνιών.
Η εταιρεία με την σημερινή μορφή και οργάνωση ξεκίνησε το 1997 και σήμερα είναι μια από τις μεγαλύτερες στο Νομό Μαγνησίας.
Στόχος της εταιρείας μας είναι η ειδίκευση στη μηχανοργάνωση βιομηχανιών, βιοτεχνιών, μεγάλων επιχειρήσεων, δημοσίων οργανισμών, οργανισμών ΟΤΑ, η ανάπτυξη επαγγελματικού λογισμικού η κινητή τηλεφωνία, και η τεχνική υποστήριξη τόσο των συστημάτων πληροφορικής όσο και των συσκευών επικοινωνίας και του λογισμικού.
Με μια ομάδα 8 τεχνικών, προγραμματιστών και αναλυτών συστημάτων, προμηθεύουμε και παρέχουμε υπηρεσίες σε ιδιώτες, επιχειρήσεις αλλά και μεγάλες βιομηχανικές μονάδες στην περιοχή του Βόλου και της Μαγνησίας.
Την αυτονομία στην κίνηση εξασφαλίζουν 4 εταιρικά οχήματα, ενώ για κάθε λογιστικό ή φορολογικό θέμα υπάρχει οργανωμένο λογιστήριο.
Η εταιρεία μας διαθέτει ένα πλήρως εξοπλισμένο και άνετο χώρο εργασίας συνολικού εμβαδού 255 τ.μ (κεντρικό) , 95 τ.μ., πωλήσεις 95 τ.μ. Service και ειδικά διαμορφωμένο χώρο 65 τ.μ με κλιματισμό, προβολέα και υπολογιστές για παρουσιάσεις, σεμινάρια ή διαλέξεις πληροφορικής.
Τα προϊόντα που συνήθως διακινούμε είναι: Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές για χρήση τερματικών σε λογιστήρια επιχειρήσεων, ξενοδοχεία, στο τοπικό Πανεπιστήμιο και σε φορείς του δημοσίου, SERVERS, PRINTERS όλων των τύπων και λογισμικό ( λογιστικά πακέτα, λειτουργικά συστήματα και δίκτυα WINDOWS – UNIX ).
Αντιπροσωπεύουμε ένα ευρύ φάσμα μεγάλων εταιρειών πανελλαδικής εμβέλειας.